מאת: שירה אזולאי- מבית "מסע בריאות".
סלטים
רמת קושי: קל להכנה

רכיבים:

1/2 כוס חמאת שומשום
1 כוסות מים
1/4 כוס מיץ לימון
1/4 כוס שמן זית
2 שיני שום
2 כפות סילאן
כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח

אופן הכנה:

לטחון את כל הרכיבים בבלדר לקבלת מרקם אחיד
לטעום ולתקן טעמים לפי הצורך
המרקם שמתקבל הוא זמני, כשהטחינה שוהה במקרר היא מסמיכה, ולכן אפשר להוסיף מעט מים כדי לקבל גם אחרי הקירור מרקם שדומה יותר למטבל מאשר סלט טחינה.

הערות:

מתכון וצילום: שירה אזולאי- מבית "מסע בריאות".
למתכונים נוספים הכנסו לאתר https://masabriut.co.il/

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון