מתכונים לפסח
רמת קושי: קל להכנה

רכיבים:

900 גר' דבש מפרחי הדר B&D
כ- 20 שיני שום קלופות
2 בצלים גדולים קצוצים דק
2 כפות פפריקה (מומלץ פפריקה מרוקאית בשמן)
חצי כוס שמן (בהכנת בשר, ניתן לוות על השומן)
1 כפית מלח
2 כפות אבקת בצל (לא חובה)

אופן הכנה:

1.לטחון את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק
2.להשרות את העוף / הבשר ברוטב למשך כ -3 שעות לפחות.
3.להעביר את הכל לסיר (מומלץ לרפד את תחתית הסיר בשכבות של בצל כדי למנוע חריכה של העוף/ הבשר).
4.להביא לרתיחה.
5.להנמיך את האש ולבשל כ – 3 שעות.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון