קינוחים
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: חלבי / קל / חומרים זמינים / זמן הכנה - 40 דקות / זמן אפיית הקרמבל - 15 דקות / ללא גלוטן / 8 כוסות בנפח 100 מ"ל

רכיבים:

לקרם יוגורט:
1 מכל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 גביע יוגורט טבעי
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל איכותית

לפירות:
2 כוסות קוביות פרות העונה

לקרמבל פצפוצי אורז:
2 כוסות פצפוצי אורז מלא בטר אנד דיפרנט
2 כפות קוקוס
1/4 כוס שקדים פרוסים
1/4 כוס אגוזי פקאן או מלך קצוצים גס
4 כפות דבש בטר אנד דיפרנט
3 כפות שמן

להגשה:
דבש או סילאן של בטר אנד דיפרנט

אופן הכנה:

מכינים את קרם היוגורט:

< מקציפים שמנת, מנמיכים את המהירות ומוסיפים סוכר, יוגורט ואבקת פודינג ווניל. < מחלקים את הקרם לכוסות וממלאים עד כמחצית מגובה הכוס, מעבירים למקרר למשך שעתיים. < לפני ההגשה מניחים על הקרם 2 כפות גדושות קוביות פירות העונה. מכינים את קרמבל פצפוצי האורז מלא: מערבבים בקערה את כל החומרים, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב 180- מעלות כ 15- דקות עד הזהבה. במהלך האפייה כדאי לערבב את התערובת מספר פעמים. < מוציאים מהתנור, מצננים ועורמים מהקרמבל על גבי הפירות. לפני ההגשה מזלפים מעט סילאן ומגישים.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון