קינוחים
רמת קושי: בינוני להכנה
זמן הכנה: חומרים זמינים / זמן הכנה - 1 שעה / ללא גלוטן / 20 יחידות

רכיבים:

לתערובת שוקולד ופצפוצים:
120 גרם שוקולד מריר
1 כוס פצפוצי אורז מלא בטר אנד דיפרנט שבורים מעט
2 כפות חמאת בוטנים טבעית בטר אנד דיפרנט

לתערובת פצפוצים וחמאת בוטנים:
3/4 כוס חמאת בוטנים
100 גרם אבקת סוכר
2 כוסות פצפוצי אורז מלא בטר אנד דיפרנט שבורים מעט
50 גרם בוטנים קלויים קצוצים דק
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
20 גרם חמאת קקאו )או שמן(
50 גרם בוטנים גרוסים

אופן הכנה:

< מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים שוקולד ומערבבים עם פצפוצים וחמאת בוטנים. < מעבירים למקרר למשך 20 דקות, בידיים רטובות קלות יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בקוטר 2 ס"מ. < מקפיאים את הכדורים לשעה. < מכינים את תערובת חמאת הבוטנים: מערבבים היטב את כל החומרים, משטחים מעט מהתערובת על כף היד כשהיא רטובה קלות ועוטפים את כדורי השוקולד בתערובת. מכדררים לכדור ומקפיאים במשך שעה. < מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד וחמאת קקאו, מערבבים לתוך השוקולד את הבוטנים הגרוסים. < טובלים את הכדורים בשוקולד ומניחים על רשת עד להתייצבות השוקולד. < שומרים במקרר עד להגשה.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון