עיקריות ותוספות
רמת קושי: קל להכנה

רכיבים:

כ 5 תפוחי עץ לאפייה. עדיף ממינים שונים (לקבלת פרופיל טעמים עמוק)
3 כפות סוכר
2 כפות קמח
1 כף צימוקים
3/4 כפית קינמון טחון
1 כפית חומץ בלסמי
קורט מלח
למעטפת הקינופלקס:
1 כוס קינופלקס טבעי
1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים גס
1 כף צנוברים קלויים במחבת קלות
1/2 כוס סוכר , (עדיף טחון במטחנת תבלינים)
3 כפות שמן קוקוס טבעי

אופן הכנה:

מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
מערבבים את כל החומרים להכנת מאפה התפוחים ושמים בתבנית בינונית משומנת במעט שמן קוקוס. אפשר גם בתבניות אישיות. מכסים בנייר אלומיניום ומחוררים במזלג כדי לאפשר לאדים לצאת. אופים כ- 25 דקות. לאחר 25 דקות מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות 25 דקות נוספות.
בינתיים מערבבים את החומרים להכנת מעטפת הקינופלקס. מערבבים בעזרת האצבעות לקבלת גושים קטנים.
לאחר 50 דקות - מוציאים את מאפה התפוחים מהתנור ומפזרים למעלה את תערובת הקינופלקס. מחזירים לתנור ואופים כ- 7 דקות נוספות.
מקררים בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

הערות:

*מומלץ להגיש עם גלידת וניל או יוגורט טבעי.

מוצרים משתתפים

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון