מאת: מערכת B&D באדיבות השף יובל אטיאס
בשר ועוף
רמת קושי: קל להכנה

רכיבים:

לקציצות:
1/2 ק"ג עוף טחון
150 גר' פצפוצי אורז (במקום פירורי לחם / מצה)
1/2 חבילת עירית
1/2 חבילת פטרוזיליה
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לבן
1 ביצה
2 בצלים
2 כפות שמן זית

לבטטות:
1/2 ק"ג בטטות
100 גר' צימוקים שחורים
כפית קינמון
כף סילאן
מלח ופלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית

אופן הכנה:

מכינים את הקציצות:
קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עם שמן הזית עד להשחמה. בינתיים מערבבים בקערה את שאר החומרים, וכשהבצל מוכן מוסיפים אותו לקערה. יוצרים קציצות ואופים בתנור / מטגנים במחבת עד למוכנות.

מכינים את הבטטות:
מקלפים את הבטטות ופורסים לפרוסות בעובי של חצי ס"מ. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב עם הבטטות ואופים בתנור שחומם ל – 170 מעלות 35 דקות עד לריכוך הבטות ולקבלת צבע קרמל.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון