בשר ועוף
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: 20 דקות / חומרים זמינים / 4-6 מנות

רכיבים:

לקציצות:
1/2 ק"ג עוף טחון
150 גרם פצפוצי אורז (במקום פירורי לחם או מצה)
1/2 חבילת עירית
1/2 חבילת פטרוזיליה
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לבן
1 ביצה
2 בצלים
2 כפות שמן זית

לבטטות:
1/2 ק"ג בטטות
100 גרם צימוקים שחורים
כפית קינמון
כף סילאן
מלח ופלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית

אופן הכנה:

לקציצות:
קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עם שמן הזית עד להשחמה.
בינתיים מערבבים בקערה את שאר החומרים, וכשהבצל מוכן מוסיפים אותו לקערה.
יוצרים קציצות ואופים בתנור/מטגנים במחבת עד למוכנות.

לבטטות:
מקלפים את הבטטות ופורסים לפרוסות בעובי של חצי ס"מ.
מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב עם הבטטות ואופים בתנור שחומם ל 170- מעלות 35 דקות עד לריכוך הבטטות ולקבלת צבע קרמל.

מגישים:
מסדרים בצלחת הגשה כאשר הבטטות בצורת ספירלה ומעליהן קציצות העוף.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון