בשר ועוף
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: 40 דקות / חומרים זמינים / 20 קציצות

רכיבים:

4 כפות שמן
2 בצלים בינוניים קצוצים גס
3 שיני שום
600 גרם חזה עוף שלם נקי או עוף טחון
2 ביצים
1/2 כוס ציפוי עדיף מאורז מלא - בטר אנד דיפרנט
צרור פטרוזיליה קטן
מלח
פלפל
1/2 כפית פפריקה
מעט בהרט - לבחירה
שמן לטיגון

אופן הכנה:

מחממים במחבת 4 כפות שמן ומטגנים בצל ושום 10 דקות על אש בינונית עד שהבצל רך ושחום.
מסירים מהאש, מצננים קלות ומעבירים למעבד מזון.
מוסיפים את יתר החומרים וטוחנים לקבלת תערובת חלקה.
לחלופין אפשר לטחון את הבצל המטוגן עם השום והפטרוזיליה ולערבב בקערה עם עוף טחון ויתר החומרים.
בידיים משומנות יוצרים מהתערובת קציצות עגולות ומטגנים בשמן עד השחמה משני הצדדים.
מוציאים ומניחים על נייר סופג.

הערות:

אפשר לבשל את הקציצות ברוטב עגבניות ולהגיש על מצע אורז לבן.

מוצרים משתתפים

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון