קינוחים
רמת קושי: קל להכנה

רכיבים:

לשכבה א: שוקולד- נוגט:
300 גרם שוקולד מריר
1/4 2 כוסות פצפוצי אורז B&D
3 כפות קרם נוגט

לשכבה ב: שוקולד – בוטנים:
300 גרם שוקולד לבן חלבי או פרווה
1/4 2 כוסות פצפוצי אורז B&D
50 גרם בוטנים גרוסים גס – לבחירה
2 כפות חמאת בוטנים

ציפוי קרם גנש – לבחירה:
200 גרם שוקולד חלבי או פרווה
1/2 מיכל קצפת (ללא הקצפה) פרווה או חלבי

אופן הכנה:

שכבה א: ממיסים את השוקולד, מוסיפים קרם נוגט ומערבבים. מוסיפים פיצפוצים, מערבבים עד לציפוי כל הפיצפוצים בתערובת השוקולד.
שוטחים בתבנית מלבנית גודל a5 מרופדת בניר אפיה ומקפיאים ל- 15 דקות.

שכבה ב: ממיסים את השוקולד, מוסיפים חמאת בוטנים, גרס בוטנים ופיצפוצים ומערבבים עד לציפוי מושלם של כל תערובת הפיצפוצים.
שוטחים לשכבה נוספת בהירה על שכבה א הקפואה ומכניסים להקפאה נוספת ל- 15 דקות.

הכנת ציפוי קרם גנש :
מחממים בסיר קטן שוקולד וקצפת עד לסף רתיחה (שמתחילים לראות בועות קטנטנות בצידי הסיר) מסירים מהאש ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים מעל שכבות הפטיפור ומקפיאים שוב ל- 1/2 שעה.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון