מאפים מתכונים לפסח
רמת קושי: קל להכנה

רכיבים:

7 ביצים גודל M מופרדות
1 וחצי כוס סוכר
3/4 כוס מיץ תפוזים טבעי
1/3 כוס שמן (מומלץ שמן קוקוס)
2 כפות מיץ לימון טרי
1 כוס קמח קוקוס (90 גרם) B&D
1 כוס קמח שקדים (100 גרם) B&D
1 אבקת אפיה

אופן הכנה:

מקציפים את החלבונים תוך הקצפת הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב וחלק
(קצף יציב הכוונה קצף שכשהופכים את הקערה הקצף אינו נשפך)
במעבד מזון או בבלנדר מערבבים את החלמונים מיץ תפוזים, שמן, מיץ לימון, אבקת אפיה וקמח קוקוס.
מערבבים את שתי התערובות מוסיפים קמח שקדים ומערבבים בתנועות עטיפה.

יוצקים לתבנית עגולה בקוטר 24 מרופדת בניר אפיה
אופים בתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות כ 50 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
מקררים ומזלפים פסי סילאן על פני העוגה מזלפים סביב שקדים.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון