מאת: מערכת B&D באדיבות שף מורן פינטו
דגים
רמת קושי: קל להכנה

רכיבים:

לסלמון:
4 פרוסות פילה סלמון טרי
4 כפות מיונז
1 כף שטוחה תבלין דג
מלח
1 כוס ציפוי עדיף
3 כפות שומשום

לסלט:
1 מנגו פרוס דק
1/2 ראש חסה
חופן עלי רוקט (לבחירה)
1/2 סלסלת נבטים סיניים

לרוטב:1 כפית שמן שומשום,1 לימון סחוט,1 שן שום כתושה, מלח.

אופן הכנה:

לסלמון:
חותכים את הסלמון לקוביות בגודל 5/5 ס"מ.
בקערה מערבבים מיונז, שומשום, ותבלין גריל.
את הסלמון מכניסים לקערת המיונז ומערבבים בעדינות עד שכל החתיכות עטופות, ומשרים כ-15 דק'.
בקערה נוספת שמים את הציפוי ומצפים כל קוביות הסלמון מכל צדדיהן.
מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני למשך 15 דק' (ללא מכסה) עד הזהבה קלה.

לסלט:
חותכים גס את עלי החסה ומפזרים את עלי הרוקט, הנבטים, ופרוסות המנגו.

אופן ההגשה:
מניחים מעל הסלט את קוביות הסלמון (אפשר גם קר).
בכלי קטן מערבבים את חומרי הרוטב היטב ומזלפים מעל הסלט.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון