מאת: מערכת B&D בשיתוף עיתון 'משפחה' / שפית תמי פיליפ / צילום גיל אבירם / סטיילינג דיאנה לינדר
מאפים קינוחים
רמת קושי: בינוני להכנה
זמן הכנה: 45 דקות / חומרים זמינים / 20-25 סופגניות

רכיבים:

לבצק:
1/4 3 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
4 כפות סוכר לבן
1/4 כוס שמן
כ3/4 כוס מים חמימים
2 ביצים
שמן עמוק - לטיגון

למילוי:
צנצנת קרם נוגט בטר אנד דיפרנט

לזרייה:
אבקת סוכר

אופן הכנה:

שמים בקערת המיקסר קמח, שמרים וסוכר ומערבבים קלות.
מוסיפים את יתר החומרים ולשים היטב 10 דקות לקבלת בצק נעים.
מעבירים לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק לחתיכות במשקל 40-30 גרם ומכדרים כל חתיכה לכדור שטוח.
חותכים ריבועים מנייר אפייה, מברישים אותם בשמן, מניחים כל כדור על נייר אפייה ומתפיחים 10 דקות.
מחממים שמן בגובה 10 ס"מ לפחות בסיר בינוני. חשוב שהלהבה תהיה בינונית ולא גבוהה.
מרימים בזהירות ריבוע נייר אפייה עם כדור בצק ומניחים את הבצק בתוך השמן.
מטגנים מ-2 הצדדים עד להזהבה יפה ומוציאים לנייר סופג. חוזרים על הפעולה בכל הסופגניות.
כאשר הסופגניות מתקררות מעט ממלאים במלית קרם נוגט, זורים אבקת סוכר ומגישים.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון