מאת: מערכת B&D בשיתוף עיתון 'משפחה' / שפית תמי פיליפ / צילום גיל אבירם / סטיילינג דיאנה לינדר
עיקריות ותוספות
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: 20 דקות / חומרים זמינים / 4-6 מנות

רכיבים:

חבילת נאגטס סויה בטר אנד דיפרנט
מלח
מעט כורכום

לירקות:
3 כפות שמן
בצל גדול חתוך לרבעי טבעות
4 שיני שום קצוצות
2 גבעולי סלרי פרוסים דק
1/2 - 1 פלפל ירוק חריף קצוץ - לבחירה
פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
סלסילת פטריות טריות חתוכות לפרוסות
מלח
פלפל שחור גרוס
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב סויה
כף גדושה סילאן
מעט כורכום
1/3 כוס מים

להגשה:
2 כפות בצל ירוק קצוץ או כוסברה קצוצה

אופן הכנה:

מכינים את הנאגטס:
מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הנאגטס, מלח ומעט כורכום ומבשלים 8-6 דקות עד שהנתחים רכים. מסירים מהאש ומסננים.

מכינים את הירקות:
מחממים שמן בווק או במחבת גדולה ומטגנים קלות בצל, שום, סלרי ופלפל חריף.
מוסיפים את רצועות הפלפלים ומקפיצים 3 דקות.
מוסיפים פטריות ומקפיצים 2 דקות נוספות.
מוסיפים לווק את הנאגטס, מלח, פלפל, רוטב צ'ילי, רוטב סויה, סילאן ומעט כורכום ומבשלים תוך כדי ערבוב 2 דקות.
מוסיפים מים ומבשלים על אש נמוכה 5 דקות עד שהנוזלים נספגים בנאגטס.
מעבירים לכלי הגשה, זורים בצל ירוק או כוסברה ומגישים.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון