קינוחים
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: 20 דקות / חומרים זמינים / 8 מנות

רכיבים:

למוס:
4 ביצים מופרדות
4 כפות סוכר
200 גרם שוטקולד מריר
3 כפות חמאת בוטנים קראנצ'י של בטר אנד דיפרנט
1 מיכל ריץ' קטן

לציפוי פריך:
1 1/2 כוסות פצפוצי אורז של בטר אנד דיפרנט
1/2 כוס סוכר חום
1/4 כוס קוקוס קלוי מעט
1/4 כוס פיסטוק קלוי דק
2 כפות גדושות אבקת נוגט

אופן הכנה:

המוס:
מפרידים את הביצים
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקבלת קצף יציב
ממיסים את השוקולד (במיקרוגל או בסיר המונח על גבי מים רותחים)
מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים תוך כדי הקצפה איטית חלמונים, שוקולד מומס וחמאת בוטנים.
בקערה נפרדת מקציפים את הריץ'.
מקפלים את תערובת הביצים והשוקולד לתוך הריץ' המוקצף- ניתן לעשות זאת בהקצפה איטית במיקסר, ויוצקים את המוס לכוסות הקטנות.

הציפוי:
מערבבים בקערה קטנה את כל חומרי הציפוי ומפזרים מעל המוס שבכוסות
שומרים במקרר עד ההגשה

הערות:

מוס השוקולד המוכר מקבל טעם אחר כשמוסיפים לו חמאת בוטנים עם שברי בוטנים, הציפוי הפריך משדרג אותו והמנה קלה מאד להכנה!
כדי לשמור על פריכות הציפוי, ניתן לפזר אותו על המוס ממש לפני ההגשה.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון