משקאות
רמת קושי: קל להכנה

רכיבים:

1 ק"ג סוכר
5 כוסות מים
150 גר' קקאו 21% שומן "ניחוח"
1 כף קפה נמס
50 גר' שוקולד מריר (לבחירה)
1 כוס אלכוהול

אופן הכנה:

לבשל באש בינונית את הסוכר והמים עד להמסה של הסוכר.
להוסיף את הקקאו והקפה, לערבב היטב עד להמסה מלאה. (ניתן להוסיף את השוקולד ולערבב עד להמסה.)
להוריד מהאש ולקרר בטמפרטורת החדר (כחצי שעה).
לאחר שמתקרר להוסיף את האלכוהול ולערבב.

הערות:

טיפ – מומלץ להעביר את הליקר לבקבוקים מיד בתום ההכנה למניעת התנדפות האלכוהול.

מוצרים משתתפים

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון