משקאות
רמת קושי: קל להכנה

רכיבים:

1 וחצי כוסות סוכר
4 כוסות מים
250 מ"ל תרכיז דובדבנים
2/3 כוסות אלכוהול

אופן הכנה:

לבשל באש נמוכה את הסוכר עם 2 כוסות מים עד להמסה של הסוכר.
להוסיף את תרכיז הדובדבנים ואת 2 כוסות המים הנוספות ולערבב עד שמתחמם היטב (לא להרתיח!).
להוריד מהאש ולקרר בטמפרטורת החדר (כחצי שעה).
לאחר שמתקרר להוסיף את האלכוהול ולערבב.

הערות:

טיפ – מומלץ להעביר את הליקר לבקבוקים מיד בתום ההכנה למניעת התנדפות האלכוהול.

מוצרים משתתפים

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון