מאת: מערכת B&D באדיבות שף אפרת ליבפרוינד
עיקריות ותוספות
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: 15 minutes

רכיבים:

3 כפות חמאה מומסת
500 גרם גבינה לבנה
150 גרום גבינה בולגרית או פטה מפוררת
1/2 כוס פצפוצי אורז גרוסים/שבורים
2 ביצים גדולות
1/2 כפית מלח
שן שום כתושה

אופן הכנה:

מערבים את כל החומרים בקערה.
משמנים תבנית שקעים מסיליקון או ממתכת, ויוצקים לתוכה את הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 12 דקות או עד השחמה יפה.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון