מאת: מערכת B&D בשיתוף עיתון 'משפחה' / שפית תמי פיליפ / צילום גיל אבירם / סטיילינג שמרית לוי
עיקריות ותוספות
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: 30 דקות / חומרים זמינים / 20 לביבות

רכיבים:

ללביבות:
200 גרם אטריות דקיקות בטר אנד דיפרנט
300 גרם גבינה לבנה
3 שקיקי סוכר וניל
1/3 כוס סוכר חום בהיר
1/3 כוס קמח מלא
4 ביצים
מעט שמן לטיגון

להגשה:
אבקת סוכר
שמנת חמוצה
ריבה איכותית

אופן הכנה:

מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים מהמים ומצננים.
מערבבים היטב בקערה את הגבינה, סוכר הווניל, הסוכר החום הבהיר, הקמח והביצים, מוסיפים את האטריות ומערבבים שוב.
מחממים במחבת שמן לטיגון. יוצקים כף או יותר מהתערובת למחבת ומטגנים לביבות בקוטר 6 ס"מ.
מוציאים ומניחים על נייר סופג.
לפני ההגשה זורים אבקת סוכר על הלביבות.
מגישים בלוויית שמנת חמוצה וריבה משובחת.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון