מאפים קינוחים
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: חומרים זמינים אביזרים מיוחדים - תבניות מאפינס מסיליקון או אלומיניום / זמן הכנה - 20 דקות זמן אפייה - 10 דקות / ללא גלוטן / 8 מנות אישיות

רכיבים:

4 כוסות פצפוצי אורז מלא בטר אנד דיפרנט
50 גרם שמן קוקוס (או חמאה)

למלית:
300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

להגשה:
דבש או סילאן בטר אנד דיפרנט
פיסטוק קצוץ

אופן הכנה:

< מממיסים שמן קוקוס ומערבבים עם פצפוצי אורז מלא. < שוטחים את הפצפוצים בתבניות שקעים עד לגובה כ 2- ס"מ. < מגררים את המוצרלה ומניחים שכבת גבינה על הפצפוצים. < מסדרים על הגבינה שכבה נוספת של פצפוצים בגובה 2 ס"מ ומעל זורים את יתרת המוצרלה. < אופים ב 180- מעלות 12-10 דקות עד הזהבה קלה. < מגישים מיד עם דבש מזולף ופיסטוקים קצוצים.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון