מאת: מערכת B&D באדיבות שף אפרת ליבפרוינד, צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: מאיה ליבנת הרוש, הכלים באדיבות רשת golf & co
בשר ועוף
ללא גלוטן
רמת קושי: בינוני להכנה

רכיבים:

לתערובת כדורי העוף:
2 חזות עוף טריים
2 בצלים קטנים קצוצים ומטוגנים
2 שיני שום
4 כפות שמן
3 ביצים
3 פרוסות לחם ללא הקרום
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי

לצפוי הפירורים:
2 כוסות פצפוצי אורז (מלא או רגיל)
1/2 כפית שום גבישי
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות פיסטוק קלוי
5 עגבניות מיובשות

אופן הכנה:

(להכנת כ – 30 כדורים בינונים)
שמים את כל חומרי הציפוי במעבד מזון וקוצצים לפירורים גסים. מוצאים לקערה.
באותה קערה של מעבד המזון טוחנים לעיסה אחידה את כל רכיבי תערובת כדורי העוף. יוצרים בידים לחות כדורים מושלמים. מגלגלים אותם בתערובת הפירורים, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. ואופים כ – 15 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

להגשה:
מקפיצים עלי תרד במחבת עם מעט שמן זית. מוסיפים מעט מלח ופלפל שחור גרוס טרי. מניחים בצלחת הגשה, משפדים את הכדור העוף ומנחים מעל.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון