מאת: מערכת B&D בשיתוף עיתון 'משפחה' / שפית תמי פיליפ / צילום גיל אבירם / סטיילינג דיאנה לינדר
סלטים
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: 5 דקות- 1/2 ליטר

רכיבים:

צנצנת (200 גרם) חמאת פיסטוק בטר אנד דיפרנט
שן שום
3 כפות טחינה גולמית
מלח
3 כפות מיץ לימון
3/4 כוס מים
2-1 כפות סילאן - לגיוון

אופן הכנה:

שמים בכלי את כל החומרים וטוחנים לקרם חלק בעזרת מוט ריסוק.
טועמים, מתקנים תיבול ומדללים סמיכות בהתאם לרמת הסמיכות הרצויה.
מגישים בלוויית חלה טרייה לניגוב.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון