מאת: מערכת B&D באדיבות שף מורן פינטו
עיקריות ותוספות
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: 15 minutes

רכיבים:

2 ביצים
1/2 כוס חלב
1כוס פצפוצי אורז
קורט מלח
50 גר' גבינה צהובה מגורדת
3 כפות עשבי תיבול קצוצים לבחירה (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר)
1 כף שמן לטיגון
3 כפות ציפוי עדיף (מומלץ - לא חובה)

אופן הכנה:

מערבבים בקערה את הביצים, החלב, ציפוי עדיף, פיצפוצי אורז, מלח, גבינה צהובה, ועשבי תיבול.
מחממים שמן במחבת קטנה, שופכים את התערובת לטיגון של 3-4 דק' מצד אחד, ואז הופכים ומטגנים קלות בצד השני.

הערות:

מומלץ להגיש לצד סלט ירקות ומבחר גבינות

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון