מאת: שירה אזולאי- מבית "מסע בריאות".
קינוחים
רמת קושי: קל להכנה

רכיבים:

2 כוסות פצפוצי אורז מאורז מלא ללא תוספות
כוס כוסמת ירוקה
כוס קוואקר עבה
1/2 כוס שקדים פרוסים
1/2 כוס אגוזים חתוכים גס
1/2 כוס גרעיני חמניות
1/2 כוס גרעיני דלעת
3 כפות גדושות דבש
כף סילאן (לצבע שזוף..)
2 כפות טחינה גולמית
2 כפות שמן קוקוס

אופן הכנה:

בקערה גדולה שמים את כל הרכיבים היבשים ומערבבים
מוסיפים את הרכיבים הלחים ומערבבים היטב.
אופים בחום של 120 מעלות למשך כ-45 דקות.
כדי לבדוק האם הגרעינים מוכנים, יש להוציא מעט ולהניח בכלי זכוכית, אם לאחר הקירור נקבל מרקם יבש וקשה - "מתפצפץ" הגרעינים מוכנים.
לאחר צינון מוחלט מעבירים לכלי אטום. מומלץ להשתמש בכלי זכוכית או אלומיניום לשמירת הפריכות.
מתאים כתוספת לגלידות וקינוחים, יוגורט, חלב, שייק, סלט וכד'

לבריאות!! ובהנאה!!

הערות:

מתכון וצילום: שירה אזולאי- מבית "מסע בריאות".
למתכונים נוספים הכנסו לאתר https://masabriut.co.il/

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון