מאת: מערכת B&D בשיתוף עיתון 'משפחה' / שפית תמי פיליפ / צילום גיל אבירם / סטיילינג דיאנה לינדר
עיקריות ותוספות
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: 20 דקות / חומרים זמינים / 6 מנות

רכיבים:

חבילת נתחי סויה לגולאש - בטר אנד דיפרנט
4 כפות שמן
בצל גדול חתוך לקוביות
5 שיני שום קצוצות
1/2 1 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות
3 כפות רסק עגבניות
3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
מלח ופלפל
כף גדושה פפריקה
3 עלי דפנה
4 גרגירי פלפל אנגלי
2 כפות פטרוזיליה קצוצה - להגשה

אופן הכנה:

מרתיחים מים בסיר, מסירים מהאש ומשרים בתוכו את נתחי הסויה 20 דקות עד שהם מתרככים ומתנפחים.
מסננים וסוחטים את נתחי הסויה מהנוזלים.
בסיר רחב ושטוח מחממים שמן ומטגנים בצל ושום עד הזהבה.
מוסיפים את רצועות הפלפל ומטגנים 3 דקות.
מוסיפים את קוביות העגבנייה ורסק העגבניות ומטגנים עוד 3 דקות.
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והתבלינים, מערבבים, מכסים במים ומבשלים כ-45 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים את נתחי הסויה ומבשלים עוד 40 דקות עד שהרוטב נספג והתבשיל מסמיך.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.

מוצרים משתתפים

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון