בשר ועוף
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: 15 דקות / חומרים זמינים

רכיבים:

נתח של 1-2 ק"ג אסאדו
1/2 כוס סילאן טבעי 'בטר אנד דיפרנט'
מעט שמן זית
מלח, פלפל שחור
1/4 כוס רוטב צ'ילי חריף

אופן הכנה:

מערבבים ביחד שמן זית, מלח ופלפל שחור
מעסים את הנתח עם תערובת השמן והתבלינים
פורסים נייר כסף גדול על משטח העבודה
מעליו פורסים נייר אפיה
מניחים את הנתח במרכז נייר האפיה
שופכים על האסאדו רוטב צ'ילי וסילאן וסוגרים היטב את נייר האפייה
מיד אחר כך סוגרים באופן הרמטי את הנייר כסף
מכניסים לתנור על חום של 250 מעלות לשעה

מוצרים משתתפים

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון