מאת: שירה אזולאי- מבית "מסע בריאות".
מאפים קינוחים
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: 30 דקות / 16-20 חטיפים

רכיבים:

2 כוסות קוואקר עבה
1.5 כוסות פצפוצי אורז
כוס כוסמת מונבטת
כוס תערובת אגוזים ושקדים קצוצים גס
1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס קוקוס
קורט מלח
1/3 כוס שמן קוקוס
2/3 כוס דבש
3 כפות חמאת שקדים

אופן הכנה:

כדאי להשרות את הכוסמת לכל הפחות כשעה, המים יהיו מעט ריריים, יש לשטוף היטב ולהניח במסננת על מנת להגיר את הנוזלים.
שמים בקערה רק את פצפוצי האורז ומועכים אותם קצת (הפרורים שיתקבלו יעזרו לתערובת הכללית להדבק טוב יותר)
מוסיפים לקערה את כל החומרים היבשים ומערבבים, מוסיפים שמן קוקוס, דבש, וחמאת שקדים ומאחדים יחד לתערובת דביקה. כדאי לשים לב לערבב בצורה יסודית כדי שכל הרכיבים ידבקו היטב.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה, מתאים לתבנית בינונית או שני תבניות לחם. מניחים נייר אפיה נוסף ודוחסים היטב את העיסה עד שתהפוך ליציקה אחת. (מסירים את נייר האפייה העליון)
אופים בתנור שחומם ל180 מעלות כעשרים דקות.
מעבירים להקפאה עד להקפאה מלאה ורק אח"כ פורסים לחטיפים בגודל הרצוי.
שומרים בהקפאה לשמירה על הטריות והפריכות.
בהנאה!! ולבריאות!!
והרבה אנרגיות טובות...

הערות:

מתכון וצילום: שירה אזולאי- מבית "מסע בריאות".
למתכונים נוספים הכנסו לאתר https://masabriut.co.il/

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון