מאפים מתכונים לפסח
רמת קושי: קל להכנה

רכיבים:

אלפחורס קוקוס- שוקולד
קלות הכנה וטעימות במיוחד, שכמה שתכינו מהן תמיד יבקשו עוד.
החומרים
לאלפחורס:
2 ביצים
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1 כוס קמח תפוחי אדמה (150 גרם)
2 כוסות קמח קוקוס B&D (200 גרם)
1 סוכר וניל
1/2 אבקת אפיה
2 כפות קקאו B&D
לקרם שוקולד
250 גרם שוקולד
1 מיכל שמנת מתוקה
1/2 כפית אבקת קפה
לעיטור: 100 גרם קוקוס

אופן הכנה:

אלפחורס
להקציף ביצים שלמו, אחרי דקה מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עוד 5 דקות מנמיכים מהירות הקצפה ומוסיפים את שאר החומרים. לשים ומעבדים לבצק. בידים לחות מכדררים כדורים בגודל של כדורי שוקולד, פוחסים מעט ומנחים בתבנית אופים בחום 180 כ- 20 דקות. מקררים.
למילוי:
מחממים שמנת לסף רתיחה, ומורידים מהאש ומוסיפים שוקולד וקפה. מערבבים להמסת השוקולד. מקררים היטב להתגבשות מלאה. מניחים עוגייה על מגש, מזלפים מהמילוי במרכזה, מניחים עוגיה נוספת מעל המילוי וסוגרים כדמוי סנדויץ. מגלגלים בקוקוס.

הערות:

קלות הכנה וטעימות במיוחד, שכמה שתכינו מהן תמיד יבקשו עוד.

מוצרים משתתפים

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון