מאת: מערכת B&D בשיתוף עיתון 'משפחה' / שפית תמי פיליפ / צילום גיל אבירם / סטיילינג שמרית לוי
עיקריות ותוספות
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: 30 דקות / חומרים זמינים / 4-6 מנות

רכיבים:

1 חבילת איטריות כוסמין רחבות בטר אנד דיפרנט
1/2 כפית מלח
מים לבישול

לירקות:
3 כפות שמן
1 בצל גדול חתוך לרבעי טבעות
2 שיני שום קצוצות
2 גבעולי סלרי פרוסים
1/2 פלפל אדום חתוך לטבעות
1/2 פלפל צהוב חתוך לרצועות
1 גזר חתוך למקלונים דקים
3/4 כוס שעועית ירוקה חתוכה קפואה
1 1/2 כוסות רצועות כרוב ירוק
6 פטריות טריות חתוכות לפרוסות
מלח
פלפל
2 כפות סילאן

להגשה:
2 כפות פטרוזיליה או כוסברה קצוצה

אופן הכנה:

מבשלים את האיטריות:
מרתיחים סיר עם מים ומלח ומבשלים את האיטריות לפי הוראות היצרן.
מסירים מהאש, שוטפים ומסננים.

מכינים את הירקות:
מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים קלות בצל, שום וסלרי.
מוסיפים את הפלפלים, הגזר, השעועית והכרוב ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-8 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים למחבת את האטריות, הסילאן, המלח והפלפל ומעט מים, מבשלים תוך כדי ערבוב עוד 2 דקות.
מסירים מהאש, זורים פטרוזיליה / כוסברה קצוצה ומגישים.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון