עיקריות ותוספות
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: 30 דקות / חומרים זמינים / 4-6 מנות

רכיבים:

חבילת איטריות כוסמין רחבות בטר אנד דיפרנט
1/2 כפית מלח
מים לבישול
2 כפות שמן

לרוטב:
40 גרם חמאה
כף שמן
בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
6 פטריות פורטובלו חתוכות לפרוסות
2 כפות מעט גדושות קמח
1/2 כוס מים
כוס חלב
2/3 כוס שמנת לבישול
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט אגוז מוסקט
1/2 כפית אבקת מרק פטריות - לבחירה
3 עלי סלק קצוצים (רק החלק הירוק)

אופן הכנה:

מכינים את האיטריות:
מרתיחים בסיר מים עם מלח ומבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
מסירים מהאש, מסננים ומערבבים עם שמן.

מכינים את הרוטב:
ממיסים בסיר חמאה עם שמן ומטגנים בצל ושום עד הזהבה קלה.
מוסיפים פטריות ומטגנים עוד 2 דקות.
מוסיפים קמח, מערבבים ומוסיפים לסיר מים, חלב, שמנת ותבלינים.
מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים לסיר את עלי הסלק הקצוצים ומבשלים עוד 2 דקות.
מניחים אטריות בצלחת ההגשה, יוצקים את הרוטב על המנה ומגישים.

מוצרים משתתפים

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון