האתר בבניה נא לא להזמין מוצרים תודה :) ההשקה בקרוב!!

שוקי עוף בציפוי עדיף

רמת קושי: קל

שוקי עוף בציפוי עדיף

יש מה לצפות… ציפוי עדיף מפתית קורנפלקס של B&D, התחליף המושלם והבריא לפירורי הלחם. וכמובן – ללא גלוטן.

מה צריך?

6 כרעי עוף מחולקים.
2 ביצים טרופות.
מלח, פלפל לבן.
1 כוס ציפוי עדיף טחון גס / דק / בתוספת שומשום / עם תבלינים.

איך מכינים?

מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות)
בכלי חסין אש מניחים את חלקי העוף ומתבלים במעט מלח ופלפל לבן.
אופים בתנור למשך כ-45 דק', מוציאים ומצננים מעט.
בקערה מניחים את הציפוי עדיף, ובקערה נוספת טורפים את הביצים.
טובלים את חלקי העוף בביצה ואז בציפוי (כמו שניצל) ומחזירים לתבנית.
מכניסים לתנור לאפיה נוספת (ללא מכסה) לעוד 40 דק' לערך

המתכון מאת:

מערכת B&D באדיבות שף מורן פינטו

בתאבון רב :)

המוצרים שבמתכון להוספה מהירה לסל

ציפוי עדיף פריך
ציפוי עדיף פריך

12.90 

עוד מתכונים שבטח תאהבו ♥

Please select form to show

המוצר נוסף לסל בהצלחה