לתערובת שוקולד ופצפוצים:
120 גרם שוקולד מריר
1 כוס פצפוצי אורז מלא בטר אנד דיפרנט שבורים מעט
2 כפות חמאת בוטנים טבעית בטר אנד דיפרנט
לתערובת פצפוצים וחמאת בוטנים:
3/4 כוס חמאת בוטנים
100 גרם אבקת סוכר
2 כוסות פצפוצי אורז מלא בטר אנד דיפרנט שבורים מעט
50 גרם בוטנים קלויים קצוצים דק
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
20 גרם חמאת קקאו )או שמן(
50 גרם בוטנים גרוסים
< מכינים את תערובת השוקולד:
ממיסים שוקולד ומערבבים עם פצפוצים וחמאת בוטנים.
< מעבירים למקרר למשך 20 דקות, בידיים רטובות קלות יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בקוטר 2 ס"מ.
< מקפיאים את הכדורים לשעה.
< מכינים את תערובת חמאת הבוטנים:
מערבבים היטב את כל החומרים, משטחים מעט מהתערובת על כף היד כשהיא רטובה
קלות ועוטפים את כדורי השוקולד בתערובת.
מכדררים לכדור ומקפיאים במשך שעה.
< מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד וחמאת קקאו, מערבבים לתוך השוקולד את הבוטנים הגרוסים.
< טובלים את הכדורים בשוקולד ומניחים על רשת עד להתייצבות השוקולד.
< שומרים במקרר עד להגשה.
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il
Automated page speed optimizations for fast site performance