כ 5 תפוחי עץ לאפייה. עדיף ממינים שונים (לקבלת פרופיל טעמים עמוק)
3 כפות סוכר
2 כפות קמח
1 כף צימוקים
3/4 כפית קינמון טחון
1 כפית חומץ בלסמי
קורט מלח
למעטפת הקינופלקס:
1 כוס קינופלקס טבעי
1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים גס
1 כף צנוברים קלויים במחבת קלות
1/2 כוס סוכר , (עדיף טחון במטחנת תבלינים)
3 כפות שמן קוקוס טבעי
מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
מערבבים את כל החומרים להכנת מאפה התפוחים ושמים בתבנית בינונית משומנת במעט שמן קוקוס. אפשר גם בתבניות אישיות. מכסים בנייר אלומיניום ומחוררים במזלג כדי לאפשר לאדים לצאת. אופים כ- 25 דקות. לאחר 25 דקות מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות 25 דקות נוספות.
בינתיים מערבבים את החומרים להכנת מעטפת הקינופלקס. מערבבים בעזרת האצבעות לקבלת גושים קטנים.
לאחר 50 דקות – מוציאים את מאפה התפוחים מהתנור ומפזרים למעלה את תערובת הקינופלקס. מחזירים לתנור ואופים כ- 7 דקות נוספות.
מקררים בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il