עוף עם מעוף… חשבתם פעם להחליף את פירורי הלחם שאתם מוסיפים לקציצות בפצפוצי אורז? נסו ותרגישו בהבדל. וחוצמזה קבלו פתרון ענק לנמנעים מגלוטן!
לקציצות:
1/2 ק"ג עוף טחון
150 גר' פצפוצי אורז (במקום פירורי לחם / מצה)
1/2 חבילת עירית
1/2 חבילת פטרוזיליה
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לבן
1 ביצה
2 בצלים
2 כפות שמן זית
לבטטות:
1/2 ק"ג בטטות
100 גר' צימוקים שחורים
כפית קינמון
כף סילאן
מלח ופלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית
מכינים את הקציצות:
קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עם שמן הזית עד להשחמה. בינתיים מערבבים בקערה את שאר החומרים, וכשהבצל מוכן מוסיפים אותו לקערה. יוצרים קציצות ואופים בתנור / מטגנים במחבת עד למוכנות.
מכינים את הבטטות:
מקלפים את הבטטות ופורסים לפרוסות בעובי של חצי ס"מ. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב עם הבטטות ואופים בתנור שחומם ל – 170 מעלות 35 דקות עד לריכוך הבטות ולקבלת צבע קרמל.
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il
Automated page speed optimizations for fast site performance