האתר בבניה נא לא להזמין מוצרים תודה :) ההשקה בקרוב!!

קציצות עוף עם פצפוצי אורז ובטטות מקורמלות בתנור

רמת קושי: קל

קציצות עוף עם פצפוצי אורז ובטטות מקורמלות בתנור

עוף עם מעוף… חשבתם פעם להחליף את פירורי הלחם שאתם מוסיפים לקציצות בפצפוצי אורז? נסו ותרגישו בהבדל. וחוצמזה קבלו פתרון ענק לנמנעים מגלוטן!

מה צריך?

לקציצות:
1/2 ק"ג עוף טחון
150 גר' פצפוצי אורז (במקום פירורי לחם / מצה)
1/2 חבילת עירית
1/2 חבילת פטרוזיליה
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לבן
1 ביצה
2 בצלים
2 כפות שמן זית

לבטטות:
1/2 ק"ג בטטות
100 גר' צימוקים שחורים
כפית קינמון
כף סילאן
מלח ופלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית

איך מכינים?

מכינים את הקציצות:
קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עם שמן הזית עד להשחמה. בינתיים מערבבים בקערה את שאר החומרים, וכשהבצל מוכן מוסיפים אותו לקערה. יוצרים קציצות ואופים בתנור / מטגנים במחבת עד למוכנות.

מכינים את הבטטות:
מקלפים את הבטטות ופורסים לפרוסות בעובי של חצי ס"מ. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב עם הבטטות ואופים בתנור שחומם ל – 170 מעלות 35 דקות עד לריכוך הבטות ולקבלת צבע קרמל.

המתכון מאת:

מערכת B&D באדיבות השף יובל אטיאס

בתאבון רב :)

המוצרים שבמתכון להוספה מהירה לסל

סילאן טבעי 385 גרם לחיץ
סילאן טבעי 385 גרם בקבוק לחיץ

9.90 

סילאן טבעי 900 גרם
סילאן טבעי 900 גרם

19.90 

עוד מתכונים שבטח תאהבו ♥

Please select form to show

המוצר נוסף לסל בהצלחה