החומרים (ל- 4 מנות)
1 ראש כרובית, שטוף ונקי, חתוך לפרחים או פרוסות
לרוטב:
4 כפות שמן זית
1 כף רוטב סויה
1 כפית רוטב מייפל
1/2 כפית חרדל
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
להכנת פתיתי קינופלקס מתובלים:
1/4 כוס פתיתי קינופלקס טבעי
1 כף פטרוזיליה יבשה או שמיר יבש
1 כף אבקת שום גרוס
1/3 כפית פתיתי צ'ילי כתוש (לטעם פיקנטי יותר אפשר להוסיף עוד)
1/2 כפית מלח (או לפי הטעם)
פלפל שחור גרוס
כ- 1/4 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה גס, לפיזור על הכרובית לפני ההגשה.
מחממים תנור ל-220 מעלות.
משמנים תבנית במעט שמן קוקוס. מניחים את הכרובית בשכבה אחת על התבנית.
מערבבים שמן זית, רוטב סויה, סירופ המייפל, חרדל והתבלינים לתערובת אחידה ויוצקים על הכרובית.
אופים בתנור כ- 40 דקות. עד שהכרוכית רכה אבל לא רכה מידי.
בזמן שהכרובית בתנור, מערבבים את פתיתי הקינופלקס עם התבלינים. עם השלמת אפיית הכרובית מוציאים את התבנית בזהירות ומפזרים למעלה את תערובת הקינופלקס המתובל. אופים כ- 5 דקות נוספות.
מומלץ להגיש חם עם פטרוזיליה טרייה קצוצה מעל.
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il