פטיפור שוקולד בשתי שכבות של נוגט ובוטנים, עם הרבה פיצפוצים, חוויה בכל טעם. מתאים לשמחות ולזמנים מיוחדים.
לשכבה א: שוקולד- נוגט:
300 גרם שוקולד מריר
1/4 2 כוסות פצפוצי אורז B&D
3 כפות קרם נוגט
לשכבה ב: שוקולד – בוטנים:
300 גרם שוקולד לבן חלבי או פרווה
1/4 2 כוסות פצפוצי אורז B&D
50 גרם בוטנים גרוסים גס – לבחירה
2 כפות חמאת בוטנים
ציפוי קרם גנש – לבחירה:
200 גרם שוקולד חלבי או פרווה
1/2 מיכל קצפת (ללא הקצפה) פרווה או חלבי
שכבה א: ממיסים את השוקולד, מוסיפים קרם נוגט ומערבבים. מוסיפים פיצפוצים, מערבבים עד לציפוי כל הפיצפוצים בתערובת השוקולד.
שוטחים בתבנית מלבנית גודל a5 מרופדת בניר אפיה ומקפיאים ל- 15 דקות.
שכבה ב: ממיסים את השוקולד, מוסיפים חמאת בוטנים, גרס בוטנים ופיצפוצים ומערבבים עד לציפוי מושלם של כל תערובת הפיצפוצים.
שוטחים לשכבה נוספת בהירה על שכבה א הקפואה ומכניסים להקפאה נוספת ל- 15 דקות.
הכנת ציפוי קרם גנש :
מחממים בסיר קטן שוקולד וקצפת עד לסף רתיחה (שמתחילים לראות בועות קטנטנות בצידי הסיר) מסירים מהאש ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים מעל שכבות הפטיפור ומקפיאים שוב ל- 1/2 שעה.
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il