האתר בבניה נא לא להזמין מוצרים תודה :) ההשקה בקרוב!!

פטיפור דאבל שוקולד

רמת קושי: קל

פטיפור דאבל שוקולד

פטיפור שוקולד בשתי שכבות של נוגט ובוטנים, עם הרבה פיצפוצים, חוויה בכל טעם. מתאים לשמחות ולזמנים מיוחדים.

מה צריך?

לשכבה א: שוקולד- נוגט:
300 גרם שוקולד מריר
1/4 2 כוסות פצפוצי אורז B&D
3 כפות קרם נוגט

לשכבה ב: שוקולד – בוטנים:
300 גרם שוקולד לבן חלבי או פרווה
1/4 2 כוסות פצפוצי אורז B&D
50 גרם בוטנים גרוסים גס – לבחירה
2 כפות חמאת בוטנים

ציפוי קרם גנש – לבחירה:
200 גרם שוקולד חלבי או פרווה
1/2 מיכל קצפת (ללא הקצפה) פרווה או חלבי

איך מכינים?

שכבה א: ממיסים את השוקולד, מוסיפים קרם נוגט ומערבבים. מוסיפים פיצפוצים, מערבבים עד לציפוי כל הפיצפוצים בתערובת השוקולד.
שוטחים בתבנית מלבנית גודל a5 מרופדת בניר אפיה ומקפיאים ל- 15 דקות.

שכבה ב: ממיסים את השוקולד, מוסיפים חמאת בוטנים, גרס בוטנים ופיצפוצים ומערבבים עד לציפוי מושלם של כל תערובת הפיצפוצים.
שוטחים לשכבה נוספת בהירה על שכבה א הקפואה ומכניסים להקפאה נוספת ל- 15 דקות.

הכנת ציפוי קרם גנש :
מחממים בסיר קטן שוקולד וקצפת עד לסף רתיחה (שמתחילים לראות בועות קטנטנות בצידי הסיר) מסירים מהאש ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים מעל שכבות הפטיפור ומקפיאים שוב ל- 1/2 שעה.

בתאבון רב :)

המוצרים שבמתכון להוספה מהירה לסל

חמאת בוטנים טבעית 1 קג
חמאת בוטנים טבעית 1 ק"ג

26.90 

פצפוצי אורז
פצפוצי אורז

23.90 

עוד מתכונים שבטח תאהבו ♥

Please select form to show

המוצר נוסף לסל בהצלחה