7 ביצים גודל M מופרדות
1 וחצי כוס סוכר
3/4 כוס מיץ תפוזים טבעי
1/3 כוס שמן (מומלץ שמן קוקוס)
2 כפות מיץ לימון טרי
1 כוס קמח קוקוס (90 גרם) B&D
1 כוס קמח שקדים (100 גרם) B&D
1 אבקת אפיה
מקציפים את החלבונים תוך הקצפת הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב וחלק
(קצף יציב הכוונה קצף שכשהופכים את הקערה הקצף אינו נשפך)
במעבד מזון או בבלנדר מערבבים את החלמונים מיץ תפוזים, שמן, מיץ לימון, אבקת אפיה וקמח קוקוס.
מערבבים את שתי התערובות מוסיפים קמח שקדים ומערבבים בתנועות עטיפה.
יוצקים לתבנית עגולה בקוטר 24 מרופדת בניר אפיה
אופים בתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות כ 50 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
מקררים ומזלפים פסי סילאן על פני העוגה מזלפים סביב שקדים.
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il
Automated page speed optimizations for fast site performance