האתר בבניה נא לא להזמין מוצרים תודה :) ההשקה בקרוב!!

עוגת קפוצ'ינו בקראנץ פצפוצים

רמת קושי: קל

זמן הכנה: 30 דקות

מס' מנות: 1 תבנית אינגליש קייק

עוגת קפוצ'ינו בקראנץ פצפוצים

מה צריך?

לעוגה:
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
2/3 כוס סוכר חום
גרידה מ 1- תפוז
130 גרם חמאה מומסת, בטמפרטורת החדר
3 ביצים
1/2 כוס חלב
1/2 כוס קפה אספרסו מוכן (כ 2- כוסיות קטנות) בטמפרטורת החדר
או 4 כפות קפה מגורען מומס ב 2\ 1 כוס מים
1 כפית תמצית וניל

לקראנץ פצפוצים:
1 כוס פצפוצי אורז מאורז מלא B&D
3\ 1 כוס סוכר חום
20 גרם חמאה
4\ 1 כפית קינמון

איך מכינים?

מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה.
שמים בקערית את הסוכר וגרידת התפוז ומשפשפים בידיים, עד לקבלת גבישי סוכר "רטובים" ומפיצי ריח נפלא של הקליפה.
מוסיפים את הסוכר לחומרים היבשים בקערה.
מערבבים יחד את החומרים הרטובים (חמאה, ביצים, חלב, אספרסו ותמצית וניל) ושופכים על החומרים היבשים.
מערבבים את תכולת הקערה.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק ארוכה.

הכנת הקראנץ:
שוברים מעט את פצפוצי האורז ומוסיפים להם את שאר החומרים. מערבבים עד ליצירת פירורים.
מפזרים את הקראנץ מעל העוגה.
בעזרת כף משקעים את הקראנץ מעט לתוך העוגה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200- מעלות לכ 1/2- שעה עד 40 דקות.

בתאבון רב :)

המוצרים שבמתכון להוספה מהירה לסל

פצפוצי אורז
פצפוצי אורז

23.90 

סוכר דמררה
סוכר דמררה

9.90 

עוד מתכונים שבטח תאהבו ♥

Please select form to show

המוצר נוסף לסל בהצלחה