לציפוי פריך:
3 כוסות פצפוצי אורז B&D
4\ 1 כוס פיסטוק קלוי קצוץ דק
1 כוס קינופלקס B&D
4\ 3 כוס סוכר
4 כפות חמוציות
3 כפות קוקוס קלוי
3 כפות חמאה מומסת
לקרם גבינה שוקולד לבן:
חצי כוס חלב חם
0 20 גרם שוקולד לבן מגורר
25 גרם חמאה מומסת
2 גביעי גבינה לבנה 5% שומן
2 מכלים שמנת מתוקה
2\ 1 כוס סוכר
1 כפית גרידת תפוז
הכנת הציפוי:
מניחים את כל החומרים במעבד מזון וקוצצים דק.
מחלקים את התערובת לשני חלקים.
מרפדים תחתית של תבנית בגודל 40 * 30 במחצית מכמות הפירורים (או מרפדים
תבנית סיליקון בכל צורה שהיא).
הכנת קרם הגבינה:
ממיסים את השוקולד הלבן בבן מארי או במיקרוגל, מוסיפים לו את החלב ומערבבים בעדינות לתערובת חלקה.
מוסיפים את החמאה ואת הגבינה ומערבבים היטב.
לחוד מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתוכה בעדינות את תערובת החלב. מוסיפים את גרידת התפוז.
שופכים את התערובת מעל שכבת הפירורים ומנערים מעט את התבנית כדי ליצור שכבה אחידה. מפזרים מלמעלה את מחצית הפירורים הנותרת, מהדקים מעט ומקפיאים ל 3- שעות.
חותכים למנות אישיות.
מעבירים למקרר כ 3- שעות לפני ההגשה.
ניתן להוסיף 15 גרם ג'לטין לתערובת הגבינה, ואז אפשר לשמור את העוגה במקרר עד ארבעה ימים.
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il
Automated page speed optimizations for fast site performance