האתר בבניה נא לא להזמין מוצרים תודה :) ההשקה בקרוב!!

עוגת גבינה ושוקולד לבן בציפוי פריך

רמת קושי: קל

זמן הכנה: 30 דקות

מס' מנות: כ 24- מנות אישיות או תבנית 40 * 30

עוגת גבינה ושוקולד לבן בציפוי פריך

מה צריך?

לציפוי פריך:
3 כוסות פצפוצי אורז B&D
4\ 1 כוס פיסטוק קלוי קצוץ דק
1 כוס קינופלקס B&D

4\ 3 כוס סוכר
4 כפות חמוציות
3 כפות קוקוס קלוי
3 כפות חמאה מומסת

לקרם גבינה שוקולד לבן:
חצי כוס חלב חם
0 20 גרם שוקולד לבן מגורר
25 גרם חמאה מומסת
2 גביעי גבינה לבנה 5% שומן
2 מכלים שמנת מתוקה
2\ 1 כוס סוכר
1 כפית גרידת תפוז

איך מכינים?

הכנת הציפוי:
מניחים את כל החומרים במעבד מזון וקוצצים דק.
מחלקים את התערובת לשני חלקים.
מרפדים תחתית של תבנית בגודל 40 * 30 במחצית מכמות הפירורים (או מרפדים
תבנית סיליקון בכל צורה שהיא).

הכנת קרם הגבינה:
ממיסים את השוקולד הלבן בבן מארי או במיקרוגל, מוסיפים לו את החלב ומערבבים בעדינות לתערובת חלקה.
מוסיפים את החמאה ואת הגבינה ומערבבים היטב.
לחוד מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתוכה בעדינות את תערובת החלב. מוסיפים את גרידת התפוז.
שופכים את התערובת מעל שכבת הפירורים ומנערים מעט את התבנית כדי ליצור שכבה אחידה. מפזרים מלמעלה את מחצית הפירורים הנותרת, מהדקים מעט ומקפיאים ל 3- שעות.
חותכים למנות אישיות.
מעבירים למקרר כ 3- שעות לפני ההגשה.
ניתן להוסיף 15 גרם ג'לטין לתערובת הגבינה, ואז אפשר לשמור את העוגה במקרר עד ארבעה ימים.

בתאבון רב :)

המוצרים שבמתכון להוספה מהירה לסל

פצפוצי אורז
פצפוצי אורז

23.90 

עוד מתכונים שבטח תאהבו ♥

Please select form to show

המוצר נוסף לסל בהצלחה