השילוב של העוגייה המתוקה עם שברי הבוטנים הקלויים מלמעלה
הוא טעים כל כך, שכדאי שתכינו מראש כמות גדולה!
1/2 כוס בוטנים קצוצים קלויים
1/4 כוס שמן
1/2 כוס חמאת בוטנים בטעם טבעי
1/2 כוס סוכר קנים
1 ביצה
1 כוס קמח מלא
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
מערבבים את חמאת הבוטנים, את השמן ואת הסוכר לתערובת אחידה,
מוסיפים ביצה ובוחשים היטב
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, מלח, ואבקת אפיה.
מאחדים את שתי התערובות בהדרגה ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה ומעט דביקה
יוצרים כדורים בגודל אגוז, ומיישרים מעט,
מכניסים לצלחת עם בוטנים קצוצים
מהדקים את העוגיה אל הצלחת על מנת שהבוטנים ידבקו על הבצק.
מניחים את העוגייה כשהצד עם שברי הבוטנים כלפי מעלה,
העוגיות מתרחבות בזמן האפייה לכן יש להקפיד על מרווחים בין העוגיות,
אופים בתנור מחומם בחום 180 למשך 20 דקות.
העוגיות מתמצקות לאחר קירור
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il
Automated page speed optimizations for fast site performance