ריבועי סלומון יפהפיים ומענגים, מתכון קיצי ומרענן!
לסלמון:
4 פרוסות פילה סלמון טרי
4 כפות מיונז
1 כף שטוחה תבלין דג
מלח
1 כוס ציפוי עדיף
3 כפות שומשום
לסלט:
1 מנגו פרוס דק
1/2 ראש חסה
חופן עלי רוקט (לבחירה)
1/2 סלסלת נבטים סיניים
לרוטב:1 כפית שמן שומשום,1 לימון סחוט,1 שן שום כתושה, מלח.
לסלמון:
חותכים את הסלמון לקוביות בגודל 5/5 ס"מ.
בקערה מערבבים מיונז, שומשום, ותבלין גריל.
את הסלמון מכניסים לקערת המיונז ומערבבים בעדינות עד שכל החתיכות עטופות, ומשרים כ-15 דק'.
בקערה נוספת שמים את הציפוי ומצפים כל קוביות הסלמון מכל צדדיהן.
מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני למשך 15 דק' (ללא מכסה) עד הזהבה קלה.
לסלט:
חותכים גס את עלי החסה ומפזרים את עלי הרוקט, הנבטים, ופרוסות המנגו.
אופן ההגשה:
מניחים מעל הסלט את קוביות הסלמון (אפשר גם קר).
בכלי קטן מערבבים את חומרי הרוטב היטב ומזלפים מעל הסלט.
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il