האתר בבניה נא לא להזמין מוצרים תודה :) ההשקה בקרוב!!

סלמון קריספי על מצע עלים ומנגו

רמת קושי: קל

סלמון קריספי על מצע עלים ומנגו

ריבועי סלומון יפהפיים ומענגים, מתכון קיצי ומרענן!

מה צריך?

לסלמון:
4 פרוסות פילה סלמון טרי
4 כפות מיונז
1 כף שטוחה תבלין דג
מלח
1 כוס ציפוי עדיף
3 כפות שומשום

לסלט:
1 מנגו פרוס דק
1/2 ראש חסה
חופן עלי רוקט (לבחירה)
1/2 סלסלת נבטים סיניים

לרוטב:1 כפית שמן שומשום,1 לימון סחוט,1 שן שום כתושה, מלח.

איך מכינים?

לסלמון:
חותכים את הסלמון לקוביות בגודל 5/5 ס"מ.
בקערה מערבבים מיונז, שומשום, ותבלין גריל.
את הסלמון מכניסים לקערת המיונז ומערבבים בעדינות עד שכל החתיכות עטופות, ומשרים כ-15 דק'.
בקערה נוספת שמים את הציפוי ומצפים כל קוביות הסלמון מכל צדדיהן.
מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני למשך 15 דק' (ללא מכסה) עד הזהבה קלה.

לסלט:
חותכים גס את עלי החסה ומפזרים את עלי הרוקט, הנבטים, ופרוסות המנגו.

אופן ההגשה:
מניחים מעל הסלט את קוביות הסלמון (אפשר גם קר).
בכלי קטן מערבבים את חומרי הרוטב היטב ומזלפים מעל הסלט.

המתכון מאת:

מערכת B&D באדיבות שף מורן פינטו

בתאבון רב :)

המוצרים שבמתכון להוספה מהירה לסל

שמן שומשום
שמן שומשום 250 מ"ל

21.90 

שמן שומשום
שמן שומשום 500 מ"ל

36.90 

עוד מתכונים שבטח תאהבו ♥

Please select form to show

המוצר נוסף לסל בהצלחה