2 חלבונים
4 כפות אבקת סוכר
3 כפות דבש
2 כוסות בוטנים מלוחים
1 כוס פצפוצי אורז
מקציפים את החלבונים. כשמתחיל להיווצר קצף לבן מוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר. כשהקצף מבריק מוסיפים את הדבש.
מקפלים את הבוטנים ופצפוצי האורז אל הקצף.
מניחים תלוליות קטנות מן התערובת על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, בעזרת שתי כפיות. אופים במשך כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, עד להזהבה (נזהרים לא לשרוף). מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה.
טיפ: למי שאוהב נשיקות במרקם פריך וקשה יותר, אפשר לאפות במשך כמה דקות נוספות, עד להשחמה.
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il