קרמבו קטן, טעם גדול… הם נראים כמו קרמבואים קטנים, וכל נגיסה בהם משאירה טעם של עוד. להכין ולשמור שלא ייגמר מהר…
לבסיס:
100 גר' קורנפלקס + 100 גר' פצפוצי אורז טחונים לאבקה
200 גר' שוקולד מריר / חלבי
200 גר' ממרח נוגט / חמאת בוטנים
לקרם:
3 חלבונים
150 גר' סוכר
2 גר' ג'לטין מומס במעט מים (לא חובה!)
1/2 כפית תמצית וניל
לציפוי:
50 גר' חמאת קקאו (או שמן צמחי אחר)
200 גר' שוקולד מריר קצוץ
מכינים את הבסיס:
ממיסים את השוקולד עם הממרח ומערבבים. מוסיפים את הקורנפלקס והפצפוצים ומערבבים היטב. משטחים את התערובת בתבנית ומקררים.
מכינים את הקרם:
מחממים חלבונים וסוכר בבן מרי תוך בחישה מתמדת במטרפה עד שהסוכר נמס והתערובת חמימה למגע, כ – 60 מעלות. מעבירים לקערת מיקסר ומקציפים לקצץ יציב ומבריק. מוסיפים את הג'לטין והווניל וממשיכים להקציף עד שהתערובת בטמפרטורת החדר. ממלאים בשק זילוף בעל צנתר חלק ומזלפים על כל בסיס שהכנו. מעבירים למקפיא ומכינים בינתיים את הציפוי.
מכינים את ציפוי השוקולד:
ממיסים בסיר את חמאת הקקאו עד לקבלת מרקם נוזלי וחלק, מכבים את האש, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד להמסה. מצננים לטמפרטורת החדר.
טובלים את הקרמבו (הפוך) בציפוי ומניחים על רשת. ניתן לפזר קינמון, פסי שוקולד לבן וכד'. מעבירים למקרר להתייצבות, שומרים בכלי אטום.
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il