1 ק"ג סוכר
5 כוסות מים
150 גר' קקאו 21% שומן "ניחוח"
1 כף קפה נמס
50 גר' שוקולד מריר (לבחירה)
1 כוס אלכוהול
לבשל באש בינונית את הסוכר והמים עד להמסה של הסוכר.
להוסיף את הקקאו והקפה, לערבב היטב עד להמסה מלאה. (ניתן להוסיף את השוקולד ולערבב עד להמסה.)
להוריד מהאש ולקרר בטמפרטורת החדר (כחצי שעה).
לאחר שמתקרר להוסיף את האלכוהול ולערבב.
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il
Automated page speed optimizations for fast site performance