4 כוסות פצפוצי אורז מלא בטר אנד דיפרנט
50 גרם שמן קוקוס (או חמאה)
למלית:
300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
להגשה:
דבש או סילאן בטר אנד דיפרנט
פיסטוק קצוץ
< מממיסים שמן קוקוס ומערבבים עם פצפוצי אורז מלא.
< שוטחים את הפצפוצים בתבניות שקעים עד לגובה כ 2- ס"מ.
< מגררים את המוצרלה ומניחים שכבת גבינה על הפצפוצים.
< מסדרים על הגבינה שכבה נוספת של פצפוצים בגובה 2 ס"מ ומעל זורים את יתרת המוצרלה.
< אופים ב 180- מעלות 12-10 דקות עד הזהבה קלה.
< מגישים מיד עם דבש מזולף ופיסטוקים קצוצים.
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il