1 ק"ג כבד עוף צלוי
5 בצלים גדולים חתוכים לטבעות
10 שיני שום כתושות
900 גר' סילאן B&D
2/3 כוס שמן
2 כפות פפריקה (מומלץ פפריקה מרוקאית בשמן)
מלח ופלפל שחור
1. לטגן את הבצל עד שמתרכך (בטרם מזהיב) אח"כ להוסיף, תוך כדי ערבוב, את התבלינים.
2. להניח על הבצל את הכבד ולאדות במשך כ 5 דקות על אש נמוכה בסיר מכוסה.
3. לערבב את הסליאן והשום, לשפוך על הכבדים ולערבב היטב.
4. להגביר את האש ולבשל תוך בחישה כ 5 דקות
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il