האתר בבניה נא לא להזמין מוצרים תודה :) ההשקה בקרוב!!

כבד עוף בסילאן

רמת קושי: קל

כבד עוף בסילאן

מה צריך?

1 ק"ג כבד עוף צלוי
5 בצלים גדולים חתוכים לטבעות
10 שיני שום כתושות
900 גר' סילאן B&D
2/3 כוס שמן
2 כפות פפריקה (מומלץ פפריקה מרוקאית בשמן)
מלח ופלפל שחור

איך מכינים?

1. לטגן את הבצל עד שמתרכך (בטרם מזהיב) אח"כ להוסיף, תוך כדי ערבוב, את התבלינים.
2. להניח על הבצל את הכבד ולאדות במשך כ 5 דקות על אש נמוכה בסיר מכוסה.
3. לערבב את הסליאן והשום, לשפוך על הכבדים ולערבב היטב.
4. להגביר את האש ולבשל תוך בחישה כ 5 דקות

בתאבון רב :)

המוצרים שבמתכון להוספה מהירה לסל

סילאן טבעי 385 גרם לחיץ
סילאן טבעי 385 גרם בקבוק לחיץ

9.90 

סילאן טבעי 900 גרם
סילאן טבעי 900 גרם

19.90 

עוד מתכונים שבטח תאהבו ♥

Please select form to show

המוצר נוסף לסל בהצלחה