כששוקולד וחמאת בוטנים נפגשים… חטיף מתפצפץ בפה עם טעם של עוד. קל להכנה, בריא ותמיד טוב שיש בבית.
לחטיף:
2 כוסות פצפוצי אורז
80 גר' חמאת בוטנים טבעית (שליש כוס / 7.5 כפות)
3 כפות דבש
לציפוי:
200 גר' שוקולד מריר / חלבי
100 גר' חמאת בוטנים טבעית (שליש כוס ועוד 1.5 כפות)
מכינים את הבסיס:
מחממים חמאת בוטנים בסיר ומוסיפים את הדבש עד לחימום. מוסיפים את פצפוצי האורז לערבוב מהיר ומסיירים מהאש. שוטחים על תבנית ומיד מכינים צורות מלבניות באורך של 8 – 10 ס"מ
מכינים את הציפוי:
ממיסים בסיר שוקולד מריר / חלבי ומוסיפים 100 גר' חמאת בוטנים עד להמסה וחיבור החומרים. יוצקים את תערובת השוקולד על חטיף הפצפוצים, מקררים ומגישים.