האתר בבניה נא לא להזמין מוצרים תודה :) ההשקה בקרוב!!

גולאש סויה בסגנון הונגרי

רמת קושי: קל

זמן הכנה: 20 דקות

מס' מנות: 6 מנות

גולאש סויה בסגנון הונגרי

מה צריך?

חבילת נתחי סויה לגולאש – בטר אנד דיפרנט
4 כפות שמן
בצל גדול חתוך לקוביות
5 שיני שום קצוצות
1/2 1 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות
3 כפות רסק עגבניות
3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
מלח ופלפל
כף גדושה פפריקה
3 עלי דפנה
4 גרגירי פלפל אנגלי
2 כפות פטרוזיליה קצוצה – להגשה

 

איך מכינים?

מרתיחים מים בסיר, מסירים מהאש ומשרים בתוכו את נתחי הסויה 20 דקות עד שהם מתרככים ומתנפחים.
מסננים וסוחטים את נתחי הסויה מהנוזלים.
בסיר רחב ושטוח מחממים שמן ומטגנים בצל ושום עד הזהבה.
מוסיפים את רצועות הפלפל ומטגנים 3 דקות.
מוסיפים את קוביות העגבנייה ורסק העגבניות ומטגנים עוד 3 דקות.
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והתבלינים, מערבבים, מכסים במים ומבשלים כ-45 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים את נתחי הסויה ומבשלים עוד 40 דקות עד שהרוטב נספג והתבשיל מסמיך.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.

המתכון מאת:

מערכת B&D בשיתוף עיתון 'משפחה' / שפית תמי פיליפ / צילום גיל אבירם / סטיילינג דיאנה לינדר

בתאבון רב :)

המוצרים שבמתכון להוספה מהירה לסל

נתחי סויה לגולש
נתחי סויה לגולש

7.60 

עוד מתכונים שבטח תאהבו ♥

Please select form to show

המוצר נוסף לסל בהצלחה