למשרה –
כוס פתיתי סויה (קטנים)
2 כפות גריל עוף טבעי
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית שאטה גרוס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות אורגנו
כף שמן זית
כף רוטב צ'ילי טבעי
כף סילאן טבעי
1/4 כוס יין אדום ללא סוכר
1/2 כפית מלח
לרוטב –
1 בצל
2 שיני שום
2 עגבניות
פלפל אדום
פלפל כתום
פלפל צהוב
2 כפות רסק עגבניות
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
כף רוטב צ'ילי טבעי
כף סילאן טבעי
1/4 כוס יין אדום ללא סוכר
2 עלי דפנה
2 כפות שמן זית
2 כוסות מים רותחים
הוראות הכנה:
מומלץ להשרות את פתיתי הסויה למשך הלילה או לכל הפחות כשעה. כדי שהפתיתים לא יצופו, אפשר להניח מעל מסננת או קערה נוספת המשמשת כמשקולת. הפתיתים יספגו נוזלים וישלשו את הנפח שלהם. לאחר ההשריה סוחטים את הפתיתים ומניחים במסננת בכדי להגיר שאריות נוזלים.
בקערה שמים את כל רכיבי המשרה, מערבבים היטב עם פתיתי הסויה עד לספיגה מלאה. אם הזמן מאפשר משהים כשעה לספיגת טעמים.
בסיר עמוק מאדים בצל קצוץ במים, לקראת סוף האידוי מוספים 2 שיני שום פרוסות דק.
קוצצים את העגבניות והפלפלים לקוביות ומוסיפים לבצל והשום המאודים, מוסיפים את יתר הרכיבים למעט המים והשמן ומבשלים כשתי דקות.
מוסיפים את פתיתי הסויה, את המים הרותחים ואת השמן. מביאים לרתיחה על להבה גבוהה, וממשיכים לבשל על להבה בינונית כשעה.
ניתן להגיש כתוספת לפסטה מלאה, קינואה, בורגול, אורז, תפו"א וכד'
לבריאות!! ובתאבון!!
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il