לתחתית:
2 כוסות פצפוצי אורז 'בטר אנד דיפרנט'
70 גרם (1/3 כוס) סוכר
75 מ"ל (1/3 כוס) מים
4 כפות סירופ תירס או דבש
55 גרם חמאה רכה/מרגרינה
לשכבה ב':
150 גרם שוקולד מריר או חלב
כוס חמאת בוטנים 'בטר אנד דיפרנט'
לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן
3 כפות שמן
אופן ההכנה:
בסיר קטן שמים את הסוכר, המים וסירופ התירס, ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזל נהפך לסירופ שחום מעט (יש להיזהר לא לשרוף את הסירופ!).
מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
מוסיפים את פצפוצי האורז לתוך הקרמל ומערבבים היטב, עד שכל הפצפוצים מצופים בקרמל באופן אחיד.
משטחים את התערובת בעזרת הידיים בתחתית התבניות ומקררים 10 דקות במקרר.
לשכבה ב':
ממיסים את השוקולד וחמאת הבוטנים יחד לעיסה חלקה.
יוצקים מעל פצפוצי האורז בתבנית. מנערים מעט ומקררים שוב, עד ששכבת השוקולד מתקשה.
ציפוי:
ממסים את השוקולד הלבן. מוסיפים לו את השמן ומערבבים היטב. יוצקים מעל שכבת השוקולד והבוטנים ומצננים במקרר כשעה, עד שהציפוי מתקשה.
חותכים לקוביות קטנות ומגישים בטמפרטורת החדר.
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il
Automated page speed optimizations for fast site performance