2 כוסות קוואקר עבה
1.5 כוסות פצפוצי אורז
כוס כוסמת מונבטת
כוס תערובת אגוזים ושקדים קצוצים גס
1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס קוקוס
קורט מלח
1/3 כוס שמן קוקוס
2/3 כוס דבש
3 כפות חמאת שקדים
כדאי להשרות את הכוסמת לכל הפחות כשעה, המים יהיו מעט ריריים, יש לשטוף היטב ולהניח במסננת על מנת להגיר את הנוזלים.
שמים בקערה רק את פצפוצי האורז ומועכים אותם קצת (הפרורים שיתקבלו יעזרו לתערובת הכללית להדבק טוב יותר)
מוסיפים לקערה את כל החומרים היבשים ומערבבים, מוסיפים שמן קוקוס, דבש, וחמאת שקדים ומאחדים יחד לתערובת דביקה. כדאי לשים לב לערבב בצורה יסודית כדי שכל הרכיבים ידבקו היטב.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה, מתאים לתבנית בינונית או שני תבניות לחם. מניחים נייר אפיה נוסף ודוחסים היטב את העיסה עד שתהפוך ליציקה אחת. (מסירים את נייר האפייה העליון)
אופים בתנור שחומם ל180 מעלות כעשרים דקות.
מעבירים להקפאה עד להקפאה מלאה ורק אח"כ פורסים לחטיפים בגודל הרצוי.
שומרים בהקפאה לשמירה על הטריות והפריכות.
בהנאה!! ולבריאות!!
והרבה אנרגיות טובות…
בטר אנד דיפרנט
כתובת: אוגדה 12 א.ת. מישור אדומים
טלפון: 02-6473700
פקס: 02-5354846
דוא"ל: better@bnd.co.il
שירות לקוחות
נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה
במוקד השירות שלנו: 02-6473722
דוא"ל: brachi@bnd.co.il